تبلیغات
کودک سالم - از مواد غذایی حاوی نیترات استفاده نكنید .

   نیترات ها یك جزء طبیعی از ر‍ژیم غذایی ما هستند اما مقادیر زیاد آن باعث مشكلات خواهد شد . و مخصوصا برای كودكان كه تاثیرات بیشتری دارد .این مواد می تواند باعث بروز سرطان های مختلفی در كودك شود .

 

   این مواد در رژیم های مختلف ما به اشكال مختلف پیدا می شود در غذاهای صنعتی وبرخی از مواد طبیعی مثل اسفناج و كرفس وجود دارد .سدیم نیترات و پتاسیم نیتریت جهت حفظ رنگ گوشت و جلوگیری از ترش شدن چربی و رشد باكتری به آن اضافه می شود . و در آب آشامیدنی به خاطر وجود فضولات دامی و كود های نیتروژن دار دیده می شود .

 

   در پختن غذا گرما باعث تبدیل نیتریت به نیتروزامین ها می شود كه موادی سرطانزا هستند .

 

    نكته مهم این است كه نیتراتی كه در مواد طبیعی مثل كربس است چون در كنار ویتامین سی است تبدیل به نیتروزامین نمی شود ولی در مواد غذایی صنعتی به نیتروزامین تبدیل می گردد .

 

     روش هایی برای جلوگیری از آسیب این مواد : 

1- عدم استفاده از گوشت های فناوری شده و موادی مثل كالباس و سوسیس و هات داگ .

2- مارك هایی كه ادعا می كنند محصولاتشان بدون نیترات است شما را فریب ندهد . مثلا آب میوه های كربس پر از نیترات است .

3- از گوشت های طبیعی استفاده كنید .

4- اگر در مناطق آلوده زندگی می كنید در خانه از دستگاه تصفیه آب استفاده كنید .

5- از رژیم هایی كه مقدار زیاد آنتی اكسیدان دارند استفاده كنید . این مواد بیشتر در ویتامین ها مخصوصا ویتامین سی وجود دارد .

 

برداشت از :

Health child . april 1 . 2013




طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: كودك، نیترات، سرطان زا، كالباس، سوسیس، ویتامین، نیتریت،  

تاریخ : چهارشنبه 2 مرداد 1392 | 11:32 ق.ظ | نویسنده : شکوفه های فدک | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.